[Angkatan Tentera]

Wednesday, November 17

[Lagu Untuk Mama]

salam semua....
heeee....cm best je tjuknye kn....ok2...
tadi cik sasa duk belek2 hasil lukisan cik sasa
tjuk ni cik sasa bg LAGU UNTUK MAMA....
tapi.....
cerita ni xd ending nye........
sbb...
cik sasa dh pening pk ending die......
so....
terpk plak nk wat 1st giveaway dari ciksasabelog....weeee
so syarat2 die
1) korang kene tgk cite lagu untuk mama ni smpai hbs
2) jd follower cik sasa
3) korang wat en3 sal GA ni tjuk Lagu Untuk Mama..
4) korang reka ending cerita ni dlm bentuk ayat(xkisah sedey @ hepi)...xpyh lukis k...
5) jgn lupe letak banner n link blog cik sasa kt en3 korg n sidebar...penting tu!!
6) ikut suke korang nk tag @ tak nk...
7) korang inform cik sasa kt comment pastikan letak link en3 korang ea..
ok ni banner die
hadiah...jeng3.....rahsia...tapi cik sasa akan pilih 3 pemenang n tempat pertama cik sasa akan wat ending berdasarkan cerita yg korang reka k....due date 31 dis 2010 k....
gud luck!!!!!

ok ni story Lagu untuk Mama


to be continued...........

5 comments:

Azwan@Mr Money said...

I will be the 1st contestant,

http://azwansalleh.blogspot.com/2010/11/lagu-untuk-mama.html

dtg cek ye, sama ada cukop syarat ke x? ^^

cik sasa said...

hehehe...touching la encik azwan.....hehehe

Sasa Al-Sharif said...

kreatif mcm zack zukhairi :)

Farhana Norudin said...

saya dah join :)

http://blogfarhana.blogspot.com/2010/12/lagu-untuk-mama.html

ciK fLower meLawEr said...

seday betol..sobsobsob :((

[Ais Kacang]

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Wedding tickers